Reacties

De gegevens die u via het volgende formulier invult, worden op het gastenboek geplaatst en zullen voor iedereen zichtbaar zijn.


1+1+1 =


Ellen Ter Laak
Nu al twee keer geweest voor onze keukentegels.
Goeie indruk en gelijk goeie tips (das wel handig voor ons;) en ruime keuze.


Tot gauw!!!!
--

Anita en Peter
De badkamer is erg mooi geworden. Ook de service is prima. Goede vakmensen die rustig en netjes werken.
--

Fam. Martron
Goede prijs/kwaliteit. Prachtige spullen gevonden voor de renovatie van de badkamer en de wc. Goede adviesen gekregen. Het is nog mooier geworden dan wij het hebben voorgesteld.
--

Christian
Ik heb een nieuwbouwappartement gekocht en wilde meer dan de „standaard badkamer“ met eenvoudige kleine tegels en een staand wc. Toen ik de offerte van de uitvoerende onderneming voor de meerprijs kreeg schrok ik. Dus heb ik casco gekocht en ging opzoek naar een “betaalbare” sanitairbedrijf.

Snel kwam ik bij Herman van Veen terecht – hij heeft meteen alles duidelijk uitgelegd, ter plekke een berekening gemaakt en nog een aantaal tips en suggesties gegeven. Wij hebben duidelijke afspraken voor het plaatsen gemaakt en dit ging prima. De medewerkers hebben, onder toezicht van een oudere ervaren meester alles netjes afgewerkt – en de kwaliteit/prijsverhouding is echt goed – zeker ook omdat het niet zoon groot bedrijf is met heel veel “overhead kosten” – gewoon goede werklui!
--

Wim en Suus
5 juni 2011.
Toen wij voor het eerst in de winkel kwamen sprak ons jullie liefde voor het vak enorm aan.
Onze badkamer is net twee dagen klaar en we zijn er ontzettend blij mee. Absoluut vakwerk. Ook de suggesties van jullie kant bij het ontwerp en het bedenken van oplossingen vonden we geweldig.
Veel dank hiervoor!
--

Fred Baart
Nog niets gekocht of besteld en toch al een goeie indruk. Prettige onvangst en niet opdringerig. We komen zeker terug voor een afspraak.
Tot gauw.
Fred
--

Hans en Inge
Wat een klus: Alle leidingen vervangen/verplaatsen, muren uitbreken/nieuwe muren plaatsen, vloeren en wanden betegelen, verlaagd plafond, en een nieuwe wasruimte.
Alles in 4 weken gereed. En gaaaaaaaf .....!!!!
Herman en zoon/Herman en Pa jullie hebben een geweldig stukje vakwerk achtergelaten. Kan niet anders zeggen. Inmiddels mogen wij al vier weken genieten van onze nieuwe badkamer.
We zijn zeer tevreden en kunnen de Hermannen maximaal aanbevelen.
Succes met jullie zaak!
--

Mazzure
We zijn ontzettend blij en gelukkig met onze nieuwe badkamer.
Vakwerk!
Jan en Lineke
--